Hovedretter

Vælg en af nedenstående hovedretter:

  • Kalvefilet med timian hertil bagte rodfrugter med babyspinat, citron og persille.
  • Oksecuvette med rosmarin, hvidløg, bagte løg, gulerødder og svampetimbale.
  • Svinemørbrad med ristet portobello, spinat, skalotteløg og krydderurter.
  • Unghanebryst med citrontimian, bagte squash, peberfrugt, forårsløg og persille.

Ekstra pris:

  • Oksemørbrad med stegte grøntsager og persille (kr. 55,-).
  • Kalvemørbrad med stegte svampe og urter (kr. 55,-).

Tilbehør/kartofler:

  • Pommes anna med timian.
  • Små ovnbagte kartofler.
  • Nye kartofler i olivenolie og krydderurter.
  • Flødekartofler.
  • Gratineret kartoffelpuré.
  • Pommes fondant.

Saucer:

  • Rødvinssauce.
  • Pebersauce.
  • Bearnaisesauce.
  • Portvinssauce.
  • Tomat timian.

Cirkel-Ordenen selskabslokaler
Falkoner Alle 96 A
2000 Frederiksberg

Telefon: 73707035
Email: info@festklar.dk