Hovedretter
Vælg en af nedenstående hovedretter:
- Kalvefilet med timian hertil bagte rodfrugter med babyspinat, citron og persille.
- Oksecuvette med rosmarin, hvidløg, bagte løg, gulerødder og svampetimbale.
- Svinemørbrad med ristet portobello, spinat, skalotteløg og krydderurter.
- Unghanebryst med citrontimian, bagte squash, peberfrugt, forårsløg og persille.
Ekstra pris:
- Oksemørbrad med stegte grøntsager og persille (kr. 55,-).
- Kalvemørbrad med stegte svampe og urter (kr. 55,-).
Tilbehør/kartofler:
- Pommes anna med timian.
- Små ovnbagte kartofler.
- Nye kartofler i olivenolie og krydderurter.
- Flødekartofler.
- Gratineret kartoffelpuré.
- Pommes fondant.
Saucer:
- Rødvinssauce.
- Pebersauce.
- Bearnaisesauce.
- Portvinssauce.
- Tomat timian.