Buffeter

Klassisk Buffet

Til buffeten serveres der hjemmebagt brød, fedt og smør.

Fisk & Skaldyr:

  • Marineret sild med kapers og løg.
  • Karrysild med æbler og rødløg.
  • Lun fiskefilet med remoulade og citron.
  • Hjemmelavet gravad laks med sennepsdressing.
  • Æg & rejer med mayonnaise, citron og dild.

Kødretter:

  • Hønsesalat med sprød bacon.
  • Varm tartelet med høns i asparges.
  • Lun leverpostej med champignon, bacon og surt.
  • Frikadeller med rødkål og surt.
  • Flæskesteg med rødkål og surt.

Ost & Desserter:

Vælg en ost & en dessert.

  • Gammel ost med sky og løg.
  • 2 slags oste med kiks og druer.
  • Gammeldags æblekage med flødeskum.
  • Hjemmelavet chokoladebrownie.

Husets Buffet 1

Til buffeten serveres der hjemmebagt brød og smør.

  • Rimmet laks med peberrodscreme, radiser, krydderurter og sprødt brød.
  • Skiver af oksecuvette med urter og citrus.
  • Rødvinssauce.
  • Sæsonens ristet svampe og grøntsager.
  • Små ovnbagte kartofler med havsalt og timian.
  • Penne pasta vendt i pesto, ristet bacon og soltørret tomater.
  • Bønnesalat af 3 slags bønner, salattern, ristet nødder og sennepsdressing.
  • Krydret æblekage med perlesukker og nødder hertil creme fraiche.

Husets Buffet 2

Til buffeten serveres der hjemmebagt brød og smør.

  • Roulade af røget laks, flødeost, urter, citron, krydderurtesalat og urtecreme.
  • Stegt unghanebryst med rosmarin og hvidløg.
  • Basilikumspesto med ristet solsikkekerner, parmesan og olivenolie.
  • Ovnbagte rodfrugter med urter.
  • Flødekartofler med løg, porre, timian og hvidløg.
  • Tomatsalat med mozzarella, oliven og basilikum.
  • Cæsarsalat med brødcrouton og parmesanflager.
  • Hjemmelavet brownie med chokolade og nødder.

Cirkel-Ordenen selskabslokaler
Falkoner Alle 96 A
2000 Frederiksberg

Telefon: 73707035
Email: info@festklar.dk