Selskabsmenuer

Menu forslag

Menu 1 

Forret
Råmarineret laks med limesaft, jomfru oliven olie, tomat pesto & krydderurte salat.
Hjemmebagt brød & smør 

Mellemret
Grillede friske kammuslinger med frikassé af friske asparges & persille olie.
Hjemmebagt brød & smør 

Hovedret
Skiver af dansk kalveryg
med kartoffel soufflé & smørdampet spring løg, hvidløgsristede skovsvampe, langtidsbagte stilk tomater.
Hertil kalve glace 

Dessert
Chokolade marcelkage med marineret ananas salat, nøddeknas & hindbær sorbet 

Pris pr. person for 3 retter 355 kr. Pris pr. person for 4 retter 415 kr.  


Menu 2 

Forret
Pesto bagt laks med sprød crouton, sauce verte, ærteskud & små landsalater.
Hertil hjemmebagt brød & smør 

Hovedret
Helstegt dansk kalvefilet
med ristede gourmet kartofler, spinat timbale, timians bagte top gulerødder & rødløg Hertil bourgogne sauce 

Dessert
Hvid chokolade fragilité med ananas salat vendt med frisk mynte Hertil mango sorbet 

Pris pr. person for 3 retter 345 kr. 


Menu 3 

Forret
Fisketallerken med varmrøget laks, rørt med creme fraice & krydderurter, sprød bruchetta med lakse tatar & hvidvins dampede blåmuslinger
hertil sauce verte & pesto marinerede landsalater.
Hjemmebagt brød & smør 

Hovedret
Rosastegt kalvefilet
med stegte små kartofler vendt i persille, grønsags timbale, bacon bagte spring løg, rødbeder bagt med balsamico & smør pisket urte bordelaise 

Dessert
Desserttallerken med Amaretto kirsebær tærte, chokolade brownies, melon salat, vanilje is & skovbær sorbet 

Pris pr. person for 3 retter 385 kr.  


Menu 4 

Forret
Ferskrøget lakse timbale farseret med lakse tatar anrettet på små landsalater & purløgs dressing.
Hjemmebagt brød & smør 

Hovedret
Svampe stegt perlehøne bryst
med kartoffel soufflé, sauteret spidskål & bacon, ovnbagte rodurter & urte glace 

Desserttallerken
Hvid chokolade fragilitemed sprød twil, bær coulis & iscreme 

Pris pr. person 335 kr. 


Menu 5 

Forret
Italiensk inspireret fisketallerken
Ristede kammuslinger, hvidløgs stegte kæmperejer & rosa stegt tun på marineret båndpasta, tomat pesto & basilikum pesto
Italiensk brød 

Hovedret
Oksemørbrad indbagt i butterdej
porre svøbt i parma skinke, langtidsbagte tomater, krydder stegte små gourmet kartofler & kraftig rødvins glace 

Dessert
Desserttallerken med letfrossen Tiramisu
med glaseret ananas, Amaretto iscreme & mango salat 

Pris pr. person 415 kr.