Selskabsbuffeter

I tilknytning til vores restaurant Falkoner Palæet råder vi over 2 fantastisk  selskabslokaler i den smukke bygning, lokalerne kan rumme op til 150 gæster og dækkes smagfuldt op med hvide stofduge, stofservietter og sød service.
Det betyder på flere måder, at vi kan sikre dig et vellykket frokost- og aftenarrangement, hvor vores veltilberedte menuer i forening med de enestående fysiske rammer, vil gøre dit arrangement mindeværdigt.

Det vil glæde os, at vise dig vores fantastiske lokaler og storslåede beliggenhed.

Ring blot på  21600174  eller  29103494 og aftal tid til et uforpligtende møde med fremvisning. 

Vær opmærksom på, at nedenstående blot er forslag.
Vi sammensætter naturligvis også gerne en menu efter jeres ønske og sæson. 

Menu forslag

Buffet 1 

Falkoner Palæet hjemmerøgede laks med sauce verte

Fiskefrikadeller med grov remoulade & citron

Cæsarsalat med kylling, hvidløgsbrødcroutoner & parmesan

Helstegt oksefilet stegt med hvidløg

Pancetta “Italiensk rulesteg med krydderurter & æbler”

Små saltbagte kartofler

Stilktomatsalat med feta, rødløg & oliven

Marineret haricots verts-salat med rødløg & balsamico

Pestomarineret pasta med broccoli

Couscous-salat med krydderurter

Tzatziki med hvidløg & agurk

Hummus af kikærter med hvidløg

2 gode europæiske oste med oliven & druer

Hertil rustikt brød

Chokoladebrownie med frugtsalat & syrnet vaniljecreme 

Pris pr. kuvert kr. 365,- 

Buffet 2

Forret 

Grillet laks med hvidløgsristede kæmperejer & purløgscreme 

Cæsarsalat med plukket frisk stegt kylling, sprød brødcrouton & parmesan 

Hertil hjemmebagt brød & smør 

Hovedret 

Helstegt Dansk oksefilet 

Indbagt kalkunbryst med svampe & løg 

Små gourmetkartofler stegt med løg & paprika 

Stilk tomatsalat med mozzarella & oliven 

Spinattærte med hytteost & muskatnød 

Bånd pastasalat med broccoli & tomatpesto 

Tzatziki 

Svampe sauce 

Ost 

2 slags gode oste med Nice oliven & vindruer 

hertil kiks & brød 

Dessert 

Pæretærte bagt med perlesukker & mandler 

hertil syrnet vaniljecreme 

Pris pr. person kr. 425,- 

Buffet 3

Forret 

Varmrøget laks anrettet på landsalater & sauce verte 

Skiver af seranoskinke på rucola hertil tomatpesto 

Hjemmebagt brød & smør 

Hovedret 

Rosastegt kalveculotte 

Indbagt svinemørbrad med bacon 

Pommes røsti 

Cæsarsalat med sprøde croutoner & parmesan 

Broccoli salat med peanuts & rødløg 

Grilltomater med hvidløgsolie 

Grønsagstærte 

Raita 

Urte bordelaise 

Dessert 

Chokolademarcelkage 

med marineret ananas & hindbærsorbet 

Pris pr. person kr. 475,- 

Buffet 4

Forret 

Skiver af ferskrøget laks på friske salater hertil purløgscreme 

Vitello Tonnato – stegt kalveculotte med tunsauce 

Hjemmebagt brød & smør 

Hovedret 

Helstegt oksemørbrad 

Lammekølle med hvidløg & persille 

Kylling diablo med dijonsennep & cayennepeber 

Provence kartofler med løg & timian 

Bagte rodurter med olivenolie 

Haricotverte salat med rødløg 

Baconbagte porre 

Kryddersmør 

Sauce tatar 

Ost 

3 gode oste med Nice oliven & vindruer 

Kiks og brød 

Dessert 

Hvid chokolade fragilité 

hertil vaniljeis, hindbærsorbet & marineret appelsinsalat 

Pris pr. person kr. 525,-