Efterårs & Vintermenu

Lad os tilberede en uforglemmelig middag til dig og dine gæster   

OBS: Bestilles til minimum 15 personer. 

Du kan vælge imellem 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter (samme ret til alle). 

3-RETTERS MENU EFTER EGET VALG 

Menu forslag

FORRETTER – VÆLG IMELLEM : 

Røget laks, rygeost, radiser, sprød rugbrød, karse og urter 

eller

Rillette af vesterhavsfisk, dild, fennikel og urter 

eller  

 Rødtungesoufflé, muslingefumé, grønkål og gulerødder 

HOVEDRETTER – VÆLG IMELLEM : 

Svampefarseret fransk unghanebryst, persillerod, svampe, tomat og cremet hønsesauce tilsmagt æblebrændevin

eller

Kalveculotte og braiseret kalvespidsbryst, selleri, rosenkål, svampe og rødvinsauce

eller 

Frilandsgris med filet og braiserede kæber, løg, kål, æbler og sauce gastric. 

Alle hovedretter serveres med pommes anna. 

DESSERTER – VÆLG IMELLEM : 

Gateau Marcell, mango/appelsinsalat og vaniljeis 

eller Tarte au citron meringuée, ingefærsyltede clementiner og chokoladeis 

eller Crème brûléeskovbærkompot og mangosorbet 

  • PRIS PER COUVERT 
    455,-